A találmányról

Ötlet

Honnan származik az Ötlet? A válasz egyszerű: a mindennapokból. A rohanó élet, a reggeli kapkodás, az állandó idő szűke ébresztett rá bennünket arra, hogy hogyan lehetne időt nyerni a mindenki által utált pakoláson: cserélhető külsejű táskával. Sok ember igénytelennek tűnik, mert nincs ideje arra, hogy az öltözékét összeegyeztesse, és a ruházatához megfelelő színű és fazonú táskát kiválassza, valamint azt napi rendszerességgel, teljes tartalmával át is pakolja. Az emberek többsége nem érzi jól magát, mert tudja, hogy nem a megfelelő színű, formájú vagy nem az alkalomhoz illő táskát viseli, de nincs energiája, kedve, ideje, hogy állandóan pakoljon. A táska egy nagyon is jól látható, feltűnő kiegészítő, a probléma pedig rengeteg embert érint.

Miért van szükség cserélhető külsejű táskára?

Az emberek túlnyomó része állandó rohanásban van. Kapkodunk reggel az öltözködésnél, elindulásnál, délután, ha az egyik programról a másikra igyekszünk, vagy a gyerekért az iskolába, óvodába… stb. Nagyon kevesen vannak azok, akik nem panaszkodnak az idő szűkére. Időt és energiát kell nyernünk, hogy azt fontosabb dolgokra fordíthassuk, mint a pakolás. Alig néhány ember tudja már előző este eldönteni, hogy milyen ruhát visel majd másnap és ennek megfelelően az öltözékéhez illő táska kiválasztása is reggelre marad. Amikor a munka befejeztével sportolni, különböző tanfolyamokra, továbbképzésekre, barátokhoz vagy a gyerekért, unokáért az óvodába, iskolába esetleg utána egy játszótérre igyekszünk, gyakran ruhát váltunk, melyhez legszívesebben táskát is váltanánk, de nem tesszük, mert nincsen rá idő. Az ízléses, alkalomhoz illő megjelenésre adó embereket az idő (az átpakolás ideje) nem korlátozza abban, hogy stílusosan jelenjenek meg, még akkor sem, ha naponta többször kell átöltözniük és stílust váltaniuk. Itt például azokra a dolgozó emberekre gondoltunk, akik a munkahelyüket elhagyása után egy lezserebb, sportosabb stílust választanak.

Hogyan használjuk a táskát?

A cserélhető külsejű táska lényege, hogy nincs szükség az apró tárgyak (notesz, kulcsok, pénztárca, tollak, igazolványok, papír zsebkendő, kozmetikumok… stb.) átválogatására, mert a táska belsejét a benne lévő tartalommal együtt egyetlen mozdulattal kb. 30 másodperc alatt át lehet helyezni egy másik, az adott célra és a megfelelő designnak megfelelő külsőbe. A táska belső rögzítése a külsőhöz egy speciális cipzárral történik.

Sajtóközlemény

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.